Лаура (Франција):

Благодарна сум на tummytox.fr што ме запозна со Draining Drink. Доколку се опуштивте по завршувањето на летото, Draining Drink е тука да ви помогне да не ги наталожите веднаш мастите од кои се ослободивте летоска за на плажа. Презадоволна сум што наместо да ми ги таложи внесените мастите во вишок килограми, ги пренасочува како извор на енергија!