Катрин (Германија)

После отрпилика 3 дена, по користење на Flat Tummy Caps, во комбинација со чаевите на tummytox.de, ги осетив првите промени кои пак дополнително ми ја зголемија мотивацијата. Оваа комбинација покрај тоа што ми ја зголемуваше енергијата во текот на денот и ме релаксираше пред спиење, направи да се осеќам повитка, а со тоа и вагата да ги докаже позитивнте резултати.