Кристина (Романија):

Му благодарам најмногу на @tummytox.ro за освоениот “giveaway”. Највкусен и најбрз начин за да се заљубите во вашето тело како никогаш до сега. Топло ги препорачувам на сите девојки/жени на било која возраст!