Агнеса (Македонија):

Знам дека ја избрав идеалната комбијација. Целта ми беше да го прочистам организмот и да ги намалам мастите. Успеав за многу кратко време да ги постигнам и двете. Им благодарам на Tummy Tox што ми помогнаа за да стигнам до посакуваната цел.