Теона (Македонија):

Со одличен состав од куркума и D3, куркума капсулите на @tummytox.mk покрај за зајакнувањето на имунитетот, помагаат и за подобро варење на храната, поздрав црн дроб и бели дробови како и за подобрување на функцијата на нервниот систем. Ги препорачувам на сите со послаб имунитет!