Вежбањето на отворено има огромни предности!

НЕ СЕ ОТКАЖУВАЈТЕ! ВЕЖБАЊЕТО НА ОТВОРЕНО ИМА ОГРОМНИ ПРЕДНОСТИ! Зимските месеци ги исцрпуваат нашите умови и тела и предизвикуваат да…

Прочитај повеќе

10 СУПЕР ЕФЕКТИВНИ ВЕЖБИ ЗА ДОМА

10 СУПЕР ЕФЕКТИВНИ ВЕЖБИ ЗА ДОМА Ако идејата за домашно вежбање ве тера да зевате, размислете уште еднаш! Кога вежбате…

Прочитај повеќе

Куркума капсулите ми помогнаа да го зајакнам имунитетот во сезоната на пандемија и настинки!

Теона (Македонија): Со одличен состав од куркума и D3, куркума капсулите на @tummytox.mk покрај за зајакнувањето на имунитетот, помагаат и…

Прочитај повеќе

7 супер забавни вежби за перфектно обликуван задник

7 супер забавни вежби за перфектно обликуван задник Сакате да имате убаво обликуван задник, а сеуште не сте сигурни кои…

Прочитај повеќе

Агнеса ја одбра комбинацијата Pure Me Tea – Fat Burner Drink

Агнеса (Македонија): Знам дека ја избрав идеалната комбијација. Целта ми беше да го прочистам организмот и да ги намалам мастите.…

Прочитај повеќе

Адриана првите резултати ги забележа после само 2 недели!

Адриана (Македонија): Многу сум среќна што TummyTox конечно дојдоа и кај нас. Го пробав Booty Tone, и после 15тиот ден…

Прочитај повеќе