7 супер забавни вежби за перфектно обликуван задник

7 супер забавни вежби за перфектно обликуван задник Сакате да имате убаво обликуван задник, а сеуште не сте сигурни кои…

Прочитај повеќе

7 причини зошто спиењето е толку важно

7 причини зошто спиењето е толку важно Квалитетното спиење навечер е екстремно важно за вашето здравје и одржување на вашата…

Прочитај повеќе

Губење на тежина со кафе? ДА, ве молам

Дали уживате со една вкусна шолја кафе секое утро?… Тогаш сте на правото место. Би сакале да ве запознаеме со…

Прочитај повеќе

30 минути интензивно пешачење е одличен старт

30 минути интензивно пешачење е одличен старт Пешачењето има бројни научно докажани позитивни ефекти како на нашата физичка, така и…

Прочитај повеќе

Како да изгубите 2-3 кг во една недела?

Ако ви е потребно брзо решение или онаа последна “финеса” пред да одите на одмор и сакате да се ослободите…

Прочитај повеќе