Летото пристигна, а токму поради тоа подготвивме неколку специјални промотивни пакети 🔥


Промените можат да започнат!

 • -47%

  Body Transformation

  3,796 ден 1,999 ден Додади Во Кошничка
 • -47%

  SUMMER DRINKS

  3,797 ден 1,999 ден Додади Во Кошничка
 • -48%

  SUMMER DRINKS + CAPS

  4,696 ден 2,399 ден Додади Во Кошничка
 • -59%

  Summer Ready

  4,496 ден 1,799 ден Додади Во Кошничка
 • -49%

  Tummy Detox Tea Pack

  2,397 ден 1,199 ден Додади Во Кошничка
 • -42%

  Фит за 30 Дена

  3,297 ден 1,899 ден Read more