Showing all 3 results

 • -44%

  TummyTox Drinks – Пакет

  3,597 ден 1,999 ден

  Ги согорува мастите, ги елиминира токсините, отокот и задржувањето на водата и го подобрува квалитетот на сонот.

  Со помош на нашите 3 најпродавани пијалоциNight Burner Drink, 3-in-1 Draining Drink и Fat Burner Drink ќе го потиснете вечерниот апетит, ќе согорите повеќе масти, ќе исфрлите повеќе вода и токсини од вашето тело и ќе добиете силуета која нема да остане незабележана!

  • Го намалува отокот за 60*%.
  • Деноноќно ги согорува мастите и го стимулира метаболизмот
  • Помага да се контролираат вечерните напади на глад
  • Обезбедува поквалитет на сон
  • Го детоксицира телото
  *Ефектите на производот може да варираат помеѓу поединци и може да се разликуваат од оние опишани на веб-страната.
  Додади Во Кошничка
 • -46%

  ТummyTox Drinks + Caps

  4,496 ден 2,399 ден

  Ги согорува мастите, ги елиминира токсините, отокот и задржувањето на водата и го подобрува квалитетот на сонот.

  Со помош на нашите 3 најпродавани пијалоциNight Burner Drink, 3-in-1 Draining Drink и Fat Burner Drink ќе го потиснете вечерниот апетит, ќе согорите повеќе масти, ќе исфрлите повеќе вода и токсини од вашето тело и ќе добиете силуета која нема да остане незабележана!

  + Slim Tummy Caps за намален апетит и побрзо постигнување на рамен стомак.

  • Го намалува отокот за 60*%.
  • Деноноќно ги согорува мастите и го стимулира метаболизмот
  • Помага да се контролираат вечерните напади на глад
  • Обезбедува поквалитет на сон
  • Го детоксицира телото
  *Ефектите на производот може да варираат помеѓу поединци и може да се разликуваат од оние опишани на веб-страната.
  Додади Во Кошничка
 • -33%

  Night Burner Drink

  1,199 ден 799 ден
  НОВ ДИЗАЈН | СОСТАВОТ И НАЧИНОТ НА УПОТРЕБАТА СЕ НЕПРОМЕНЕТИ
  10 ќесички – за 10 дневна употреба

  Вкусен пијалок кој помага во забрзување на согорувањето на мастите и го подобрува спиењето.

  Вкусен пијалок кој помага да се потисне вечерниот глад, ви овозможува да се опуштите и да стопите килограми додека спиете!

  • Ги спречува калориите да се претвораат во маснотии
  • Го поддржува вашиот главен орган што гори маснотии – црниот дроб
  • Го намалува вечерниот апетит – ви помага да се опуштите и да спиете мирно
  • Не содржи стимуланси за нарушување на вашиот сон
  Додади во кошничка