Губење на тежина со кафе? ДА, ве молам

Дали уживате со една вкусна шолја кафе секое утро?… Тогаш сте на правото место. Би сакале да ве запознаеме со…

Read More

30 минути интензивно пешачење е одличен старт

30 минути интензивно пешачење е одличен старт Пешачењето има бројни научно докажани позитивни ефекти како на нашата физичка, така и…

Read More

Како да изгубите 2-3 кг во една недела?

Ако ви е потребно брзо решение или онаа последна “финеса” пред да одите на одмор и сакате да се ослободите…

Read More