7 супер забавни вежби за перфектно обликуван задник

7 супер забавни вежби за перфектно обликуван задник Сакате да имате убаво обликуван задник, а сеуште не сте сигурни кои…

Прочитај повеќе

Агнеса ја одбра комбинацијата Pure Me Tea – Fat Burner Drink

Агнеса (Македонија): Знам дека ја избрав идеалната комбијација. Целта ми беше да го прочистам организмот и да ги намалам мастите.…

Прочитај повеќе

Адриана првите резултати ги забележа после само 2 недели!

Адриана (Македонија): Многу сум среќна што TummyTox конечно дојдоа и кај нас. Го пробав Booty Tone, и после 15тиот ден…

Прочитај повеќе