Маја (Хрватска):

Со помош на tummytox.hr постигнав огромен успех. Успеав да симнам неверојани 54 килограми. Сега сум тешка здрави 71 кг, наспроти 125 килограми пред 1 и пол година. Пробајте ги и одушевете се од палетата на tummytox.hr како мене!